Camere

Explorează

Casa Ivana este o pensiune agroturistică cu specific pescăresc. Aici vei găsi liniște și confort, într-un spațiu intim și autentic.

Casa Ivana pune la dispoziția vizitatorilor 3 camere: două duble și un apartament. Camerele sunt spațioase, dotate cu baie proprie și cabină de duș, televizoare LCD și cablu TV, acces internet wireless, frigider, aer condiționat. Mobilierul camerelor este nou, iar saltelele paturilor sunt confortabile. Paturile din cameră pot fi suplimentate la cerere. Indiferent de camera aleasă, toți oaspeții vor avea acces la facilitățile pensiunii, precum spațiu pentru servirea mesei, bucătărie complet utilată, grădină de legume, curte cu spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Cameră dublă

Pat matrimonial pentru două persoane
Paturi suplimentare la cerere

Apartament

Pat matrimonial pentru două persoane
Canapea extensibilă pentru două persoane
Paturi suplimentare la cerere

Check-in-ul se face începând cu ora 14:00, iar check-out-ul până în ora 12:00. Paturile suplimentare vor fi solicitate în momentul solicitării rezervării. Doar rezervările confirmate de Casa Ivana sunt consideratse valide.

Contactează-ne!

Pentru cazare sau pentru mai multe informații, ne poți contacta telefonic, pe email sau prin formularul de contact alăturat.